Deskundig, duidelijk en met oog voor u

Na de intake doen wij onderzoek naar de oorzaak van uw klachten. Op basis van de oorzaak en uw hulpvraag zoeken wij naar een zo optimaal mogelijke oplossing voor u. We houden van duidelijk communiceren en draaien nergens omheen.

Geen verwijzing nodig

Fysiotherapie en manuele therapie is direct toegankelijk. Dit betekent dat u geen verwijzing van uw (huis)arts nodig hebt om een afspraak bij ons te maken. Tijdens uw eerste bezoek bepaalt één van onze therapeuten door middel van een ‘screening’ of fysiotherapie geïndiceerd is of dat het beter is om uw huisarts te consulteren.

Uw eerste bezoek, de intake

U spreekt met één van onze therapeuten. Hij stelt u vragen om inzicht te krijgen in het ontstaan van uw klachten en hoe zij u belemmeren. Daarna voert hij een lichamelijk onderzoek uit. Daarbij wordt ook gekeken of nog andere factoren een rol spelen bij het in stand houden van de klachten. Is de oorzaak gevonden en vallen uw klachten binnen ons vakgebied, dan krijgt u een indicatie van het behandelplan en de verwachte herstelduur. Bij twijfel evalueren wij tijdig het effect van ons handelen. Vallen uw klachten buiten ons vakgebied, dan verwijzen wij u door naar de juiste specialist.

Pijn bij bewegen of andere klachten?

Maak een afspraak op één van onze behandellocaties voor advies.

Behandellocaties in Amsterdam

Plexus - Saxen Weimarlaan
Willemspark - Oud Zuid
020 - 662 71 03
Meer info
Plexus - Museumkwartier
Museumkwartier - Oud Zuid
020 - 662 13 07
Meer info
Plexus - Spui
Centrum
Spuistraat 239/1
020 - 673 71 68
Meer info
Plexus - Fresh
De Pijp - Zuid
020 - 673 71 66
Meer info
Plexus - Lutmastraat
De Pijp
020 - 237 65 99
Meer info
Plexus - Jordaan
Jordaan
020 - 303 82 22
Meer info
Plexus - Minerva
Zuid
020 - 66 26 192
Meer info
KNGF
Al onze fysiotherapeuten en manueel therapeuten staan ingeschreven in het centraal kwaliteitsregister van beroepsvereniging KNGF.